Zuid-India 17 dagen

Bestemmingen: Bangalore – Mysore – Ooty – Cochin – Munnar – Alleppey – Kumarakom – Trivandrum – Kovalam – Kanyakumari – Goa

Inclusief: vliegticket – transfer in india – hotel met ontbijt – excursies – rijksbelastingen – visum

11 november 2017

Prijs vanaf

€ 1725,- per persoon

*Op basis van 2 personen op 1 kamer

Inclusief:

 • Vliegticket Amsterdam-Bangalore- Amsterdam.
 • Hotels ( tweepersoonskamers)
 • Dagelijkse ontbijt
 • Excursies
 • Alle rijksbelastingen
 • Toll Tax
 • Parkeergelegenheid
 • Luchthaven transfer
 • Lokale Engels / Hindi sprekende gids bij monumenten
 • Visum India

Exclusief:

 • Verzekering
 • Camera’s / Video-camera vergoeding
 • Alle uitgaven van persoonlijke aard, zoals tips, Portier, drankjes, telefoonkosten, wasserette enz.
 • Entreegelden

DAG 1  Vertrek Schiphol

Verzamelen op Schiphol en vervolgens inchecken voor uw reis naar India.

DAG 2  Aankomst Bangalore

Bij aankomst in Bangalore, ontmoet u onze vertegenwoordiger op het vliegveld. U wordt gebracht naar het hotel en na het inchecken heeft u de gelegenheid om u op te frissen en de buur t te verkennen. Overnachting in het hotel in Bangalore.

DAG 3  Bangalore stadstour (per bus)

Na het ontbijt, krijgt u een city tour door Bangalore stad. U krijgt de volgende bezienswaardigheden te zien: Rajarajeshwari Temple, Bannerghatta Biological Park, HAL Museum, Jawaharlal Nehru Planetarium, ISKCON Temple, Prasanna Anjaneya Temple, Musical Fountain and Karnataka Chitrakal Parishat. Over nachting in het hotel in Bangalore.

DAG 4  Bangalore – Mysore (per bus)

Na het ontbijt vertrekken we richting Mysore. Bij aankomst in Mysore gaan we naar het hotel voor inchecken.  De rest van de dag bent u vrij. Overnachting in het hotel in Mysore.

DAG 5  Mysore – Ooty (per bus)

Na het ontbijt krijgt u een tour door Mysore. U zult ziens Lalithamahal palace { bekend als Mysore Palace}, Brindavan Garden etc.. Vervolgens rijden we door naar het hotel in Ooty. Na het inchecken bent u vrij. Overnachting in hotel in Ooty.

DAG 6  Ooty stadstour (per bus)

We zullen vandaag  na het ontbijt een tour maken in Ooty. We zullen onder andere het Ooty Lake bezoeken en Botanical Garden. Overnachting in het hotel in Ooty.

DAG 7  Ooty – Cochin (per bus)

Na het ontbijt vertrekken we naar  Cochin, Bij aankomst gaan we naar het hotel voor het inchecken en verder bent u vrij. Overnachting in het hotel in Cochin.

DAG 8  Cochin stadstour (per bus)

Vandaag  zult u een stadstour krijgen door Cochin. U zult bezoeken de Chinese Fishing nets (Chineese visnetten) , Dutch Palace (Hollandse Paleis) en indrukken van de Portugeese Kolonialisatie zien. Overnachting in het hotel in Cochin.

DAG 9  Cochin – Munnar (per bus)

In de ochtend vertrekken we richting Munnar. Bij aankomst in Munnar zullen we naar het hotel gaan om in te checken.  Munnar is een indrukwekkende verblijfsplaats/ recreatieoord in “the Western Ghats” meer dan 5000 meter boven de zeespiegel. Dit is 1 van de beste verblijfsplaats/ recreatie oord in Kerala en de belangrijkste handelsgebied van de Kerala’s thee industrie. Munnar betekent 3 rivieren en de stad is gelegen aan de stroming van 3 bergen Muthirapuzha, Nallathanni and Kundala. Deze drie stromen komen bij elkaar in het het hart van de stad  en  voorziet in alle waterbenodigheden van de bewoners en bezoekers. Munnar heeft een meren, bossen, en diverse thee plantages.  Anaimudi, de hoogste top in Zuid India,  (2695 m/8883 ft.) is dichtbij.  In de zomer was Munnar de recreatie oord van de Britse Overheid tijdens de kolonialisatie en het is een favoriete vakantieoord tijdens de zomer  voor Europeanen sinds eeuwen.  Overnachting in hotel in Munnar.

DAG 10  Munnar stadstour (per bus)

Vandaag gaan we verder met de stadstour  door Munnar.  We bezoeken vandaag Eravikulam National Park at Rajamala ( u krijgt de Nilgiri Thar te zien), Echo Point, Mattupetty Lake and Dam, Tea Plantations (Thee plantages) and TATA Tea processing Factory (Tata thee verwerkingsfabriek)., Kundale Lake, Anayirankal Dam, Gap Point etc. Overnachting in hotel in Munnar.

DAG 11  Munnar – ALLEPPEY (per boot) – Trivandrum (per bus)

Na het ontbijt vertrekken we naar  ALLEPPEY: (The Venice of the East/Venetie van het Oosten). Alleppey is een district met een enorme Natuurschoonheid. In het westen vloeit de Arabische Zee en een uitgebreid netwerk aan meren,  lagunes en zoetwater rivieren doorkruisen de  provincie.

Bij aankomst checken we in op een Houseboat voor een  cruise op de wateren van Alleppey. De Houseboat is gemaakt  van een traditionele houtwerk. Geniet van de rustige schoonheid van de binnenlandse  wateren en  platteland voor een dag.

Houseboat Cruise in ALLEPPEY door smalle kanalen .  U krijgt de volgende te zien ~ Pathiramanal Island ~ Virgin village ~ paddy fields (rijstvelden) ~ historische plaatsen ~ Temples ~ Kerken ~ Snake boat ~ Coconut beer shop (Toddy shop) ~ Kuttanad Village etc. Geniet van de spectaculaire  en weelderige rijstvelden. U zult een genieten van een unieke natuur, levenstijl  van de dorpbewoners en hun activiteiten. Ovenachting in hotel.

DAG 12  Trivandrum tour (per bus)

Na het ontbijt krijgt u een sighseeing tour door Trivandrum. U bezoekt  PADMANABHA SWAMY TEMPLE: This temple is located inside the East Fort. Dedicated to Lord Vishnu, the Temple is a blend of the Kerala and Dravidian styles of architecture. It is known for its mural paintings and stone carving. Only Hindus are allowed inside the temple. (Dress Code: DHOTHY for men and SAREE for women). Kuthiramalika (Putenmalika) Palace Museum (open 08.30 to 13.00 hrs, 15.00 to 17.30 hrs closed on Monday). De paleis was gebouwd door Maharaja Swathi Thirunal Balarama Varma – de koning van Travancore.

Het paleis museum toont schilderijen en diverse waardevolle collecties van de koninklijke familie.   The Zoological Park: (10.00am to 6.15 pm- Closed on Mondays). Een van de eerste dierentuin in India. Het is gelegen in een botanische tuin, met grote bomen, uitgestrekte grasvelden en vissen zwemmen in de meren.. Een reptiel huis met verschillende slangensoorten is ook aanwezig in het dierentuin. Science and Technology Museum Complex: De exposities hier zijn gerelateerd aan Science, Technology and Electronics (10.00 AM to 5.00 pm/ Monday closed). Napier Museum, art gallery displays selecteren schilderijen van RAJA RAVI VARMA, Svetlana en Nicholas Roerich en prachtige werken uit de Rajput, Mughal en Tanjore scholen van kunst in India. De collectie bevat ook schilderijen uit China, Japan, Tibet en Bali. Overnachting in hotel

DAG 13  Trivandrum – Kovalam – Kanyakumari – Trivandrum (per bus)

Vandaag een dagtrip naar Kanyakumari. U zult hier de Kanyakumari Temple bezoeken, Wax Museum, en Swami Vivekananda Memorial Rock,. Op de terugweg bezoekt u Kovalam. Overnachting in Trivandrum.

DAG 14  Trivandrum – Goa (per vlucht)

Na het ontbijt vertrek naar het vliegveld voor de binnenlandse vlucht naar Goa. Na aankomst in Goa wordt u vervoerd naar het hotel. U bent daarna vrij.

DAG 15  Goa stadstour 

Na het ontbijt rondtour door Goa. U zult de volgende stranden bezoeken: Calangute Beach, Anjuna Beach, Vagator Beach. Vervolgens gaan we naar het oude gedeelte van Goa. ( St. Xavier Church etc. ) en bezoek Panaji stad  (Hanuman Temple, Markt & Nachtboot ). Overnachting in Goa.

DAG 16  Goa vrije dag

Na het ontbijt heeft u enkele uren de gelegenheid om nog van Goa te genieten. In de loop van de middag vertrekt u naar het vliegveld voor uw terugreis naar Nederland.

DAG 17  Vertrek Goa naar Amsterdam

Terugkeer naar Nederland.

 

*Programma onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten. Verlenging van de reis is mogelijk!. Optioneel tour naar Mumbai. Vraag naar de informatie.

*Opstapplaatsen en tijden ontvangt u na boeking

BEKIJK OOK

onze andere vliegreizen

From €1650,- p.p.

Sri Lanka

View more

From

Dubai

View more

From €1275,- p.p.

Mauritius

View more

From €1725,- p.p.

Zuid-India

View more