Londen 4 dagen

12 april 2018
17 mei 2018
2 augustus 2018
20 oktober 2018

Prijzen

Volwassenen: € 250,- p.p.
Kinderen (3-11): €200,- p.p.
Kinderen (0-2): € 100,- p.p.

Hotel

Algemeen: U dient zelf een reis en annuleringsverzekering af te sluiten indien u dat nodig heeft. Vergeet uw Paspoort of uw ID niet mee te nemen.

U bent verplicht uw bagage te labelen met: naam, adres en telefoonnummer. 


In Southall is goedkoper om Engelse pond te wisselen,U kunt overal met pin betalen en is ook veiliger. In London is 1 uur vroeger dan in Nederland, wij houden tijdens ons verblijf in London Nederlandse tijd aan.


Voor London heeft u een geldig Nederlandse paspoort of ID nodig. Heeft u deze niet dan moet u een visum aanvragen:
https://www.visa4uk.fco.gov.uk/home/welcome#

Verzorging: U verblijft deze 4 daagse trip op basis van: vervoer, 4*hotel, ontbijt en excursie.

DAG 1

Met een luxe touringcar voorzien van toilet, airconditioning CD en DVD. Vertrekken we richting London via Frankrijk Calais met een paar sanitaire stop. In de bus krijgt u gratis koffie, thee, frisdrank en lekkere verse Surinaamse bol aangeboden. Er wordt door de organisatie van Govinda Tours drinken uitgedeeld tijdens de reis, maar dit zal niet continue zijn. Neem ook uw eigen drinken mee. Daarna beginnen we aan de overtocht met de trein Shuttle door het kanaal tunnel naar Folkstone Engeland. In de loop van de middag komen we aan in Greenstreet. Hier krijgt u de gelegenheid om lunchen/shoppen of te wandelen in Greenstreet. Vervolgens gaan we naar het hotel. Na het inchecken bent u vrij om te wandelen in Southall.

DAG 2

Na het ontbijt om 10.00 uur vertrekken we richting London City. In London City krijgt u een rond tour langs Tower Bridge,Big Ben,London Eye,Piccadilly Circus,Downing Street nr. 10 en Trafalgar Square. Vervolgens krijgt u de gelegenheid om deze plekken op eigen houtje te verkennen. Aan te raden is een boottocht te maken over the Thames of een rit met de London Eye. Er is een combinatiekaart te koop van de boottocht en de London Eye bij het loket van de London Eye. Rond 21.00 uur gaan we richting hotel.

DAG 3

Rond 10.00 uur na het ontbijt vertrekken we richting Swaminarayan Mandir (1 uur verblijf). Vervolgens gaan we naar Birmingham Stratford Road (3 uur). Hier krijgt u de gelegenheid om te shoppen, eten en drinken. Vroeg in de avond zijn wij terug in Southall bij het hotel.

DAG 4

Na het ontbijt rond 11.00 uur vertrekken we naar Blue Water Mall. Rond 12.00 uur komen we aan in Blue Water Mall. Blue Water Mall heeft meer dan 330 winkels en 40 cafès, bars en restaurants plus een bioscoop met 13 zalen. Omstreeks 15.00 uur vertrekken we richting Nederland.

U dient 15 minuten eerder aanwezig te zijn op de aangegeven vertrekplaatsen!

Amsterdam: Metrostation Holendrecht (busplatform) 03.15 uur
Den Haag: De La Reyweg 212 (De La Rey school) 04.30 uur
Rotterdam: Stadionweg (Shell/MC Donalds Feyenoord) 05.30 uur

BEKIJK OOK

onze andere 3/4-daagse reizen

From €395,- p.p.

Boedapest 6 dagen

View more

From €310,- p.p.

Zwitserland 4 dagen

View more

From €210,- p.p.

Tjechië 4 dagen

View more

From €175,- p.p.

Londen 3 dagen

View more

From €250,- p.p.

Londen 4 dagen

View more

From €175,- p.p.

Parijs/Disney 3 dagen incl. 1 dag Disney

View more

From €245,- p.p.

Parijs/Disney 3 dagen incl. 2 dagen Disney

View more