Kroatië 10 dagen

Inclusief: vervoer – appartement – toeristenbelasting – excursies – overtocht Venetië

19 oktober 2018

Prijs

vanaf € 285,- per persoon
Toeslag per onbezet bed is € 150,-

2 – persoonsappartement:
1 slaapkamer voor 2 personen,douche/toilet en woonkamer/keuken
€ 325, p.p.

3 – persoonsappartement:
1 slaapkamer voor 2 personen/ 1 slaapbank in de woonkamer/keuken en douche/toilet
€ 300.- p.p.

4 – persoonsappartement:
2 slaapkamers voor 4 personen, woonkamer/keuken en douche/toilet
€ 285,- p.p.

5 – persoonsappartement:
2 slaapkamers voor 4 personen, 1 slaapbank voor volwassen/kind in de woonkamer/keuken en douche/toilet
€ 285,- p.p.

6 – persoonsappartement :
2 slaapkamers voor 4 personen, 1 slaapbank voor 2 kinderen in de woonkamer/keuken en douche/toilet
€ 285,- p.p.

Royal Class bus mogelijk bij minimaal 44 deelnemers
Kosten Royal Class bus €40,- per persoon

Appartement Plava Laguna Bellevue 
Adres: Plava Laguna Resort, 52440 Poreč, Kroatië

Algemeen: U dient zelf een reis en annuleringsverzekering af te sluiten indien u dat nodig heeft. Vergeet uw Paspoort of uw ID niet mee te nemen.

Verzorging: U verblijft deze 10daagse trip op basis van: vervoer, appartement en excursies. In de bus mag niet gerookt worden.

Appartement  Laguna Bellevue

DAG 1

Na de laatste passagiers opgehaald te hebben, rijden we via Duitsland, Oostenrijk, en Slovenië met onze touringscars naar Porec (Kroatië), met een paar sanitaire stop. U krijgt de gelegenheid om uw benen te strekken, te eten, drinken en te roken. Er wordt door de organisatie van Govinda Tours drinken uitgedeeld tijdens de reis, maar dit zal niet continue zijn. Neem ook uw eigen drinken mee.

DAG 2

Aankomst in het appartement in de middag uren. Na het inchecken is men vrij om de buurt te verkennen en boodschappen te doen. De afstand naar het centrum van Porec is ca. 3 km. 

DAG 3

Omstreeks 9.00 uur vanuit Laguna Belleveu naar de markt van Porec voor 1,5 uur. Daarna brengen wij u naar een supermarkt (Lidl) om boodschappen te doen (1 uur). Daarna gaan we richting de grotten. De prijs voor de bezoek aan de grot en museum is 15,- voor volwassen en voor kinderen van 6 tot 12 jaar is €10. Alleen museum is €5,-.

DAG 4

Omstreeks 8.00 uur gaan we richting Optaija en Rijeka. Na 1,5 uur rijden komewn we aan in Opatija. U krijg 2 uur de tijd in Opatija. De stad is rijk aan historische gebouwen, onder meer in klassieke en barokstijl. Vervolgens aan we naar Rijeka. Dit iss de derde stad vanhet land en de voornaamste havenstad. Hier krijgt us 3,5 uur de tijd om te besteden.

DAG 5

U bent deze hele dag vrij.

Optioneel: Boottocht met lunch (vis,kip of vegetarisch). Volwassenen €20,- p.p .en kinderen van 3 t/m 10 jaar €15,- p.p.

DAG 6

Omstreeks 9.00 uur vertrekken we richting Pula. Pula is de zuidelijkst gelegen stad van het Kroatische schiereiland Istrië. Het is de 7e stad van Kroatië naar inwonertal en is al meer dan 3000 jaar oud. De Italiaanse benaming voor Pula is Pola, en is afkomstig van de Romeinse naam van de provincie Iulia Pola Polentia Herculanea.. U kunt de Amfie Theater (Colosseum) bezoeken.Het centrum bestaat uit een oude en nieuwe gedeelte. U krijgt hier 4 uur om te besteden. Op de terugweg naar het appartementen complex maken wij nog een stop bij de Lidl.

DAG 7

Omstreeks 5.00 uur vertrekken we richting Venetë (ongeveer 4 uur rijden). Overtocht Venetië is inbegrepen. Venetië is een stad in Noord-Italië. Het is een van de meest romantische plaatsen ter wereld. Deze lagune ziet er nog steeds uit zoals honderden jaren geleden. Wie wil er nu niet eens worden rond gepeddeld in een van de gondels met rode hartvormige zetels? De gondels kosten rond de €80,- tot €100,- en er mogen max 6 personen plaats nemen.

DAG 8

U bent deze hele dag vrij.


Optioneel: bezoek aan Slovenië/Porto Roz. Kosten volwassen €12,50 en kinderen van 6 t/m 12 jaar €7,50. Bij genoeg deelnamen en mooi weer gaat deze excursie door.

DAG 9

Tussen 7.30-8.15 uur gaat u uitchecken en vervolgens vertrekken we rond 9.00 uur richting Nederland.

 

DAG 10

Terugkomst in Nederland.

U dient 15 minuten eerder aanwezig te zijn op de aangegeven vertrekplaatsen!

Amsterdam: Metrostation Holendrecht (busplatform) 15.00 uur
Den Haag: Zonweg 11 (Firma Bouwmaat) 16.30 uur

Rotterdam: Stadionweg (Shell/MC Donalds Feyenoord) 18.00 uur

BEKIJK OOK

onze andere 10/12-daagse reizen

From €395,- p.p.

Italië 10 dagen

View more

From €225,- p.p.

Spanje 10 dagen

View more

From €285,- p.p.

Kroatië 10 dagen

View more

From €525,- p.p.

Portugal 12 dagen

View more