Sri Lanka

srilanka001
srilanka001

INCLUSIEF: VLIEGTICKET – TRANSFER – VERBLIJF HOTEL – ONTBIJT – VERVOER NAAR EXCURSIES

informatie

Over deze reis

Op een vrij dicht bereik vanaf het Bandaranaike International Airport van Negombo, de kaneel hub van de Nederlandse kolonisatie, kan men enkele van de meest spannende duikstromen vinden van het land. Met een vrij aangenaam strand kunt u waarnemen hoe Negombo een aantal van de beste kreeftjes, garnalen en krabben serveert of men kan gemakkelijk met een kiteboard vliegen over de geweldige golven. Vandaag de dag vertegenwoordigt Negombo ook het ultieme nachtleven met bars, disco bars en clubs. Wees klaar voor een avondje feesten, want in Negombo kan dat het allerbeste!

prijs vanaf
per persoon
*Op basis van 2 personen op 1 kamer
Half Pension € per persoon

Inclusief: vliegticket, verblijf in hotel, ontbijt, transfer en vervoer naar excursies.

Exclusief: Entreegelden en overige maaltijden.

Hotel regels en voorschriften: Hotel check-in/ check-out tijden staan vast en er zijn geen garanties voor een vroege/late check- in/check-out, tenzij hiervoor betaald wordt. De officiële check-in tijd bij alle hotels is tussen 12.00 – 14.00 uur, afhankelijk van het hotel. De officiële check-out tijd bij alle hotels is om 11.00 uur.

Visa formaliteiten: De geldigheid van het paspoort dient 6 maanden te zijn vanaf de datum van vertrek.
Visa wordt aangevraagd door Govinda Tours.

Kleding: Toeristen van beiden geslachten dienen behoorlijke kleding aan te hebben, welke het lichaam goed bedekt, tijdens een bezoek aan religieuze plaatsen. Korte broeken en mouwloze topjes zijn niet acceptabel. Deze regels zijn worden strikt nageleefd bij alle religieuze plaatsen, vooral bij de Sacred Bo Tree en Stupas in Anuradhapura en de Tandentempel in Kandy. Bezoekers dienen hoeden, petten, schoenen en slippers weg te halen bij het betreden van de gebouwen en plekken met religieuze monumenten. De meeste plaatsen hebben een beveiligde gedeelte bij de ingang voor bezoekers, waar men schoenen en slippers kan achterlaten tegen een kleine vergoeding.