Noord India 15 dagen

22 december 2018

Prijs

vanaf € 1450,- per persoon

Algemeen: U dient zelf een reis en annuleringsverzekering af te sluiten indien u dat nodig heeft. Vergeet uw Paspoort of uw ID niet mee te nemen.

Verzorging: In de bus mag niet gerookt worden.

Inclusief: 
• Verblijf in bovengenoemde hotels of gelijksoort hotel.
• Vervoer met privé-voertuig met airconditioning en chauffeur
• Alle bezienswaardigheden zoals hierboven vermeld
• dagelijks ontbijt in het hotel van het verblijf
• Brandstoftoeslag
• Alle staatstaxen
• Tolheffing
• Parkeergelden
• Inclusief alle toepasselijke hotelbelastingen
• Luchthaventransfers
• Lokale Engels / Hindi sprekende gids op monumenten
• Persoonlijke verzorging en aandacht van Team Somnath Travels

Exclusief: 
• Fooien
• Toegangsprijzen voor monumenten (Taj Mahal)
• Hotels Check / out tijd: 12:00 ’s middags.

Zaterdag 22/12/18 – Departure from Amsterdam

Zondag 23/12/18 – Arrival Delhi

Welkom in Delhi, ontmoet onze vertegenwoordiger op het vliegveld en u wordt naar het hotel gebracht. Na het inchecken in het hotel bent u vrij om de omgeving te verkennen.

Maandag 24/12/18 Delhi City Tour

Na het ontbijt krijgt u een rondtour door de stad Delhi. U zult het volgende zien: Birla Mandir, het parlementsgebouw, de India Gate, President House, .Indra Gandhi Musium, Mahatma, Gandhi Musium, Lotus Temple, Raj Ghat, Overnachting in het zelfde hotel in Delhi.

Dinsdag 25/12/18 Delhi Jaipur ( 5 HOURS ) 265 KM )

Na het ontbijt gaat u naar de roze stad Jaipur. Bij aankomst in Jaipur gaat u eerst inchecken in het hotel. Later krijgt ueen korte sightseeing tour in Jaipur.

Woensdag 26/12/18 Jaipur City Tour

Na het ontbijt bezoekt u het Amber Fort, de hoofdstad van de staat tot 1728. Vervolgens krijgt u rondleiding door Jaipur, de roze stad. Bezoek Jal Mahal, een paleis in het midden van het Man Sagar-meer. Bezoek ’s middags Maharaja’s City Palace, een complex met de paleizen Chandra Mahal en Mubarak Mahal. Daarna een bezoek aan Jantar Mantar, een verzameling van 19 architectonische astronomische instrumenten gebouwd door de Rajput-koning Sawai Jai Singh. Vervolgens langs de prachtige Hawa Mahal, een groot gebouw dat zo is gebouwd dat de vrouwen van het koninklijk huis de straten buiten konden observeren terwijl ze verborgen bleven. Aan het einde van de dag keert u terug naar uw hotel. Overnachting in zelfde hotel in Jaipur.

Donderdag 27/12/18 Jaipur – Agra ( 5 HOURS ) 235 KM

Na het ontbijt, gaan we naar een andere historische en romantische stad, Agra, Taj Mahal gebouwd door Mughal Emperor, Shah Jahan Overnachting in het hotel in Agra.

Vrijdag 28/12/18 Agra – Mathura – Vrindavan – Delhi ( 4 HOURS ) 200 KM

Na het ontbijt vertrekt u richting Vrindavan/Mathura. Bij aankomst in Mathura en Vrindavan, bezoeken wij de Temples ter plaatse.. Vervolgens naar Delhi om in te checken bij het hotel.

Zaterdag 29/12/18 Delhi Free

Na het ontbijt bent u vrij om van uw vrije dag te genieten. Overnachting in zelfde hotel in Delhi.

Zondag 30/12/18 Delhi – Haridwar

Na het ontbijt gaat u naar Haridwar. Onderweg kunt u genieten van de schilderachtige schoonheid van het landschap aan beide zijden van de weg. Haridwar is een oude bedevaartsoord gelegen in de uitlopers van de Shivalik Range in de Himalaya. Dit is een van de grootste pelgrimbestemmingen in India. Na het inchecken in het hotel bent u vrij tot begin van de avond. ‘S Avonds wordt je naar de Ganges rivier gereden bij Har-Ki- Pauri (De Bank van de Heilige Ganges). Hier duik je in de heilige rivier de Ganges en voel je de warmte van de atmosfeer rondom Har-Ki- Pauri. Bovendien neemt u deel aan de avond Ganges Aarti op Har-Ki- Pauri. Maak foto’s en observeer het warme gevoel van de Ganges aarti samen met de zwevende kaarsen in de rivier. Daarna terug naar het hotel voor de overnachting. Overnachting in hotel.

Maandag 31/12/18 Haridwar – Rishikesh – Chandighar ( 5 HOURS ) 210 KM )

Na het ontbijt vertrekt u naar Rishikesh. Rishikesh ligt op ongeveer 30 kilometer afstand van Haridwar en de rit duurt ongeveer 50 tot 60 minuten rijden. Zodra je bij Rishikesh aankomt, zullen we vanaf daar de Heilige Rishikesh en de Heilige Ganges verkennen. Rishikesh ligt aan de oever van de Ganges in het weelderige groene bergbos rond de Ganges. Rishikesh is ook de Yoga Hoofdstad van de Wereld. Hier kunt u lopen naar een tempel en winkels. Bovendien kun je over de Lakshman Jhula lopen. Dit is een ijzeren hangbrug die zich in Rishikesh bevindt. Het werd gemaakt over de Ganges, zodat mensen de rivier konden oversteken en is ook een herkenningspunt van Rishikesh. Vervolgens rijden we door naar Chandighar.Bij aankomst in Chandigarh, bezoek Rock Garden, Sukhna-meer, Markt enz. Daarna naar het hotel in Chandigarh voor overnachting.

Dinsdag 01/01/19 Chandighar – Amritsar ( 5 HOURS ) 230 KM

Na het ontbijt ga je naar Amritsar, het spirituele centrum voor de Sikh-religie. Bij aankomst in Amritsar, inchecken in het hotel, overnachting in het hotel in Amritsar.

Woensdag 02/01/19 Amritsar City Tour

Na het ontbijt krijgt u een sightseeingtour door de stad Amritsar. U zult een bezoek brengen aan de Gouden Tempel, Jalianwala bagh, Durgiana Mandir, Wagah Border (grens India en Pakistan). Overnachting in het hotel Amritsar.

Donderdag 03/01/19 Amritsar – Kurushetra – Delhi ( 9 HOURS ) 450 KM

Na het ontbijt vertrekken wij richting Delhi. Onderweg wordt een bezoek gebracht aan Kurukshetra. Na check in het hotel in Delhi bent u vrij.

Vrijdag 04/01/19 Delhi Free

Na het ontbijt bent u vrij om van uw vrije dag te genieten. Overnachting in zelfde hotel in Delhi.

Zaterdag 05/01/19 Delhi – Amsterdam

Vertrek naar Nederland.

.

OPSTAPTIJDEN NOG NIET BEKEND

BEKIJK OOK

onze andere vliegreizen

From €1450,- p.p. (vanaf)

Noord India 15 dagen

View more

From €1650,- p.p.

Sri Lanka

View more

From

Dubai

View more

From €1275,- p.p.

Mauritius

View more

From €1725,- p.p.

Zuid-India

View more