Sri Lanka

Inclusief: vliegticket – transfer – verblijf hotel – ontbijt – vervoer naar excursies

18 januari 2019

Prijs vanaf

€ 1750,- per persoon

*Op basis van 2 personen op 1 kamer

 

Prijs voor Halfpension vanaf

€ 1900,- per persoon

Inclusief: vliegticket, verblijf in hotel, ontbijt, transfer en vervoer naar excursies.
Exclusief: Entreegelden en overige maaltijden.
Hotel regels en voorschriften: Hotel check-in/ check-out tijden staan vast en er zijn geen garanties voor een vroege/late check- in/check-out, tenzij hiervoor betaald wordt. De officiële check-in tijd bij alle hotels is tussen 12.00 – 14.00 uur, afhankelijk van het hotel. De officiële check-out tijd bij alle hotels is om 11.00 uur.
Visa formaliteiten: De geldigheid van het paspoort dient 6 maanden te zijn vanaf de datum van vertrek.
Visa wordt aangevraagd door Govinda Tours.
Kleding: Toeristen van beiden geslachten dienen behoorlijke kleding aan te hebben, welke het lichaam goed bedekt, tijdens een bezoek aan religieuze plaatsen. Korte broeken en mouwloze topjes zijn niet acceptabel. Deze regels zijn worden strikt nageleefd bij alle religieuze plaatsen, vooral bij de Sacred Bo Tree en Stupas in Anuradhapura en de Tandentempel in Kandy. Bezoekers dienen hoeden, petten,
schoenen en slippers weg te halen bij het betreden van de gebouwen en plekken met religieuze monumenten. De meeste plaatsen hebben een beveiligde gedeelte bij de ingang voor bezoekers, waar men schoenen en slippers kan achterlaten tegen een kleine vergoeding.

DAG 1

Vertrek uit Nederland naar Sri Lanka.

DAG 2

U wordt opgewacht op het vliegveld door een vertegenwoordiger van Aitken Spence Travels. Vervolgens gaat u naar het hotel. Na het inchecken bent u vrij om de omgeving te verkennen.

Overnachting in Paradise Beach Hotel of Club Palm Bay.

DAG 3

U kunt in de ochtend genieten van het ontbijt in het hotel waar u verbleven heeft.

Negombo City Tour
Op een vrij dicht bereik vanaf het Bandaranaike International Airport van Negombo, de kaneel hub van de Nederlandse kolonisatie, kan men enkele van de meest spannende duikstromen vinden van het land. Met een vrij aangenaam strand kunt u waarnemen hoe Negombo een aantal van de beste kreeftjes, garnalen en krabben serveert of men kan gemakkelijk met een kiteboard vliegen over de geweldige golven. Vandaag de dag vertegenwoordigt Negombo ook het ultieme nachtleven met bars, disco bars en clubs. Wees klaar voor een avondje feesten, want in Negombo kan dat het allerbeste!

Overnachting in Paradise Beach Hotel of Club Palm Bay.

DAG 4

U kunt in de ochtend genieten van het ontbijt in het hotel waar u verbleven heeft.

Bezoek aan de Dambulla Cave Tempel
Dambulla rock tempel was gebouwd door koning Walagambahu in de 1 e eeuw voor Christus en is een werelderfgoed. Het is de meest indrukwekkende grottempel van alle grottempels van Sri Lanka. Het complex van vijf grotten met meer dan 2.000 vierkante meter aan geschilderde muren en plafonds is het grootste gebied van schilderijen in de wereld. Het bevat meer dan 150 beelden van Boeddha, waarvan de grootste uit de rots is uitgehouwen en over 14 meter is uitgestrekt.

Overnachting in Camellia Resort en Spa.

DAG 5

U kunt in de ochtend genieten van het ontbijt in het hotel waar u verbleven heeft.

Bezoek aan Polonnaruwa Sacred City
De middeleeuwse hoofdstad van het eiland, gebouwd in de 11 e en 12 e eeuw, werd bekend na de afwijzing van Anuradhapura. Het is een werelderfgoed. Veel va de ruïnes zijn nog in uitstekende staat. Het grote kunstmatige meer, de Parakrama Samudra, die een oppervlakte van 6000 hectare beslaat, voedt een netwerk van irrigatiekanalen en kleine tanks. Bezoek de ruïnes van het koninklijk paleis, de Gal Viharaya, die 4 prachtige standbeelden van de Boeddha heeft in ‘Staande’, ‘Sedentaire’ en ‘Liggende’ houdingen die uit rots, de gehoorzaal, het Lotusbad en het standbeeld van koning Parakramabahu zijn gesneden . Er zijn ook monumenten van beroemde plaatsen van aanbidding, zoals de Shiva Tempel, de Lankathilake, de Watadage, de Galpotha, de Kiri Vehera en de overblijfselen van een voormalige tempel van de Tandenreliek.

Hiriwaduna Village Tour
Doe de Hiriwadunna Village excursie. Het schilderachtige dorpje Hiriwadunna, met zijn onverharde grindpaden en nederige dorpsmensen, is aan weerszijden beschadigd door droogzone struikwoud, het stoffige grindpad en vervolgens de rode bodem van de tankbodem die de bezoekers naar een indigo reservoir leiden, dat een prachtig contrast biedt van kleuren. Een lijn van aalscholvers die in de vorming vliegen zal uiteindelijk op een aalscholverboom stoppen en de vlinders en libellen die aan de rand van de struiken worden gevonden maken een caleidoscoop van kleur die de even levendige wilde bloemen tegengaat. Ervaar de eenvoudige plezier van het dorpsleven, terwijl u over de Chena-bewerkingen loopt en door de nabijgelegen bossen, om op te stappen op een bul wagentje. Nog een oude manier van vervoer van de nederige dorpelingen.

Overnachting in Camellia Resort en Spa.

DAG 6

U kunt in de ochtend genieten van het ontbijt in het hotel waar u verbleven heeft.

Bezoek aan de Matale Spice Gardens
Een landbouwgebied in de centrale provincie laat Matale zelden van de kaarten af vanwege zijn opmerkelijke bijdrage door vlaggenschipgewassen van het eiland, dat zich uitstrekt van thee, rubber en groenten tot kruiden. In 1848 speelt de Rebellie op, Matale heeft vandaag veel trots op zijn verhaal geweven rond kruiden. Maak een bezoek aan een specerijtuin – waar u graag wordt verwelkomt – en let op de therapeutische waarden van kruiden en processen over een verfrissende kop kruidenthee! Of even tijd doorbrengen op de geharde straten als je een echte stad avontuur wenst vol drukte en kleuren.

Bezoek aan de Muthumariamman Tempel in Matale
De belangrijkste hindoetempel in Matale is gewijd aan Muthumariamman. De godin Mariamman (spreek  “Muri-um- man”) is zeer populair onder Tamils in India en Sri Lanka. “Amman”. Het voorvoegsel “Muthu” letterlijk “parel” is een eerbetoon, vergelijkbaar met “Sri”. Het laatste deel van de naam, “Amman” betekent “moeder” “Mari” betekent “regen”. De naam herinnert eraan dat deze godheid oorspronkelijk een oude Tamil-vruchtbaarheidsgodin was. Voor de toegewijde van vandaag is Mariamman een helper tegen alle febriele ziekten. In het bijzonder is ze de pokkegodin in Zuid-India.

Bezoek aan de Ranawana Tempel
Ranawana Rajamaha Viharaya is gebouwd met maximaal gebruik van natuurlijke hulpbronnen en het is een zeer mooie plek om te zien. Het hele thema van de tempel is strak gebonden aan de natuur. Ranawana purana Rajamaha Viharaya is waarschijnlijk een van de mooiste tempels in Sri Lanka. Behalve de gewone karakteristieken van een tempel, heeft Ranawana Viharaya een geweldig spoor in het bos door rotsen en bomen. Veel belangrijke gebeurtenissen Het leven van Lord Buddha heeft aantrekkelijk gemaakt in het bos. Het zal een onvergetelijke reis zijn voor schoolkinderen die boeddhisme leren. Een ander belangrijk ding is het enige en alleen soortgelijke model van de noordingang van Saanchi sthupa in India bij Ranawana Rajamaha Viharaya.

Overnachting in Ozo Kandy.

DAG 7

U kunt in de ochtend genieten van het ontbijt in het hotel waar u verbleven heeft.

Kandy City Tour
Laatst geregeerd door koning Sri Wickrama Rajasinghe – voordat het in 1815 onder de Britse heerschappij werd gebracht, heeft Kandy – de wereld erfgoedstad en de laatste koninklijke hoofdstad van Sri Lankaanse koningen – ambachten een scala aan cultuur, geschiedenis en erfgoed in de gedachten van bezoekers over de hele wereld. Ervaar een oude Kandyan-armoede gegraveerd rond zijn kroonjuweel, de tempel van het heilige tandrelic van Lord Buddha. Een wandeling over deze kleine meer stad, onder de mistige heuvels, heeft het Kandy City Center, gebundeld met de nieuwste en wereldklasse merken, bazaar, een kunst- en ambachtscentrum, evenals een edel museum en lapidary.walk in kleur als je glijdt door verse groenten en fruit in de Kandy markt. Geniet van je avond door te slaan op de beat van traditionele muziek en drummen versterkt door een culturele show die de rijke en levendige cultuur van het wonder van Azië, Sri Lanka verhoogt.

Bezoek aan de Peradeniya Botanical tuinen in de avond 
Deze prachtige tuin ligt op 4 mijl van Kandy. Het werd eerst gebouwd als een pleziertuin door een Sinhala koning en werd door de Britten uitgebreid. Het beslaat ongeveer 147 hectare en is een wandelaarsparadijs met uitgebreide, verzorgde gazons, paviljoens, een achthoek-serre, varen, een reusachtige Javan- vijgenboom en talrijke loembedden. De beste attractie is het orchideehuis.

Overnachting in Ozo Kandy.

DAG 8

U kunt in de ochtend genieten van het ontbijt in het hotel waar u verbleven heeft.

Bezoek aan een thee plantage
En-route bezoekt men een theeplantage en een theefabriek, waar de beste thee ter wereld wordt geproduceerd. Hier kunt u alles over het proces van de productie van thee observeren. U kunt ook zien hoe thee wordt gegradeerd. Geniet van een kop pure Ceylon-thee in de fabriek. Bezoek aan de Hanuman tempel. Gelegen in Ramboda op de Kandy-Nuwara Eliya Road, ongeveer 30 kilometer ten noorden van Nuwara Eliya, op de A-5- weg naar het Kotmale Reservoir. Volgens de legende is dit waar Hanuman naar Sita zocht in de jungles boven en achter de tempel. Er moet een stuk onvruchtbaar land zijn dat bekend staat als het “Chariot Path” waarop Ravana Sita naar Ashoka Vatika heeft genomen om de schoonheid van zijn koninkrijk aan haar te tonen.

Do Nuwara Eliya City Tour in the evening 
Mistige steile wegen die door groene weelderige thee bosjes in een koel klimaat draaien, herinneren bezoekers dat ze binnen het bereik van de beroemde Britse koloniale retraite Nuwara Eliya zijn. Versterkt door een Engelse platteland sfeer, is de stad van het licht – ooit beheerd door Engelse en Schotse planters – nog steeds bezaaid met koloniale bungalows, hagen en één van de mooiste 18-holes golfbanen ter wereld. Een wandeling door het groene gras en stenen muren moet een adembenemend uitzicht bieden vanaf een bruisend plattelandshuisje. Rijd door groene valleien van het heuvelland dat door eindeloze watervallen doorgaat en gestippeld wordt door theeplukken gedrapeerd in felgekleurde saris. Of huur een fiets voor een zachte rit langs de oevers die door de wateren van het Gregory-meer worden gespat.

Overnachting in Hotel Queensburry.

DAG 9

U kunt in de ochtend genieten van het ontbijt in het hotel waar u verbleven heeft.

Bezoek aan Horton Plains
Horton Plains ligt op een hoog windswept zadel op ongeveer 2.100 meter boven de zeespiegel. De vlaktes zijn een uitgestrektheid van mistig grasland met scraggy bomen en ijskoude rivieren. Het unieke kenmerk van Horton Plains is “World” “End” Het wordt beschouwd als het beste uitzicht in heel Sri Lanka. Het geweldige escarpment druppelt verticaal voor ongeveer 4.000 voet, vandaar zijn naam. U kunt ook de prachtige Bakers Falls zien. (Wandeling is ongeveer 14 km) Het park beschermt zoogdieren zoals samburs, luipaarden, beren, apen en endemische hagedissen. Dit gebied is ook de thuisbasis van meer dan 20 endemische vogelsoorten, waaronder de Sri Lankaanse whistling thrush, oranje-billed babbler en yellow-eared bulbul.

Bezoek aan Devon Falls
Devon Falls is een waterval in Sri Lanka, gelegen 6 km ten westen van Talawakele, Nuwara Eliya District op de snelweg A7. De waterval is vernoemd naar een Engelse koffieplantaar, Devon genoemd, waarvan de plantage in de buurt van de waterval ligt. De waterval is 97 meter hoog en staat op de 19e plaats op het eiland. De watervallen gevormd door Kothmale Oya, een zijrivier van de Mahaweli-rivier. Hoogte van Devon Falls is 1.140m boven zeeniveau.

Bezoek aan Lovers Leap Falls
Deze prachtige 30 meter hoge Lovers Leap val in Nuwara Eliya begint met de stromen en beekjes van Sri Lanka’s hoogste berg, de Piduruthalagala (2524m). Het stroomt over harde granietlijsten en het water wordt in een tank verzameld en gebruikt om te drinken. In droge periodes is de stroom stroef. De val leidt zijn naam af van het tragische verhaal van een prins, die tijdens de jacht in de jungle zijn weg verloor. Hij werd gered door een mooie meid, en de twee werden onlosmakelijke liefhebbers. Maar de wedstrijd was niet aan de indruk van de prins zijn onderwerpen, waarna de twee besloten hun liefde te im-mortaliseren door te springen van de top van de herfst tot hun dood.

Overnachting in Hotel Queensburry

DAG 10

U kunt in de ochtend genieten van het ontbijt in het hotel waar u verbleven heeft.

Bezoek aan de Sita Amman Tempel
Dit ligt op ongeveer 1 kilometer van de botanische tuin Hakgala en op 5 kilometer van Nuwara Eliya. De tempel is gelegen in het dorp Seetha Eliya (ook bekend als Sita Eliya). Deze plaats wordt beschouwd als de plaats waar Sita gevangen gehouden werd door (Vikram) koning Ravana, en waar zij dagelijks bad om gered te worden door Rama in de Hindoe-epische, Ramayana. Op het rotsgezicht over de stroom wordt gezegd er dat de voetafdrukken van Rawana’s olifant zijn.

Bezoek aan de Hakgala Botanical tuinen
De tuin werd in 1861 onder George Henry Kendrick Thwaites opgericht als een experimentele teelt van Cinchona, een commercieel gewas dat destijds bloeide. Eens nadat de Thee de Cinchona had vervangen, werd het een experimentele Thee-cultivatie. In 1884 is het omgezet naar een tuin. In de folklore wordt gezegd dat de Sri Lankaanse demon King Ravana na het ontvoeren van Sita, haar verborgen hield in dit gebied en het gebied werd aangeboden aan Sita als een pleziertuin. De plaats vindt vermelding in de Ramayana als Ashok Vatika. Het gebied werd genoemd als “Sita Eliya” en “Sita Amman Temple” werd op de plaats gebouwd.

Bezoek aan de Divurumpola Tempel
Het ligt op 15 km van Seetha Eliya op Nuwara-Eliya – Welimada Road. Divurumpola betekent een “eedplaats” Dit is de plaats waar Seetha Devi “Agni Pariksha” (test) onderging. Het is een populaire plaats van aanbidding onder de lokale bevolking in dit gebied. Divurumpola betekent eed in Sinhala. Het rechtssysteem laat toe en accepteert de vloek die in deze tempel is gedaan, terwijl geschillen tussen partijen worden opgelost.

Bezoek aan de Rawana waterval (Bezoek aan de Rawana grot -optioneel)
De waterval is vernoemd naar de legendarische koning Ravana, die verbonden is met de beroemde Indische epic, de Ramayana. Volgens de legendes is er gezegd dat Ravana (die destijds de koning van Sri Lanka was) prinses Sita had ontvoerd en haar in de grotten achter deze waterval had verborgen, nu gewoon bekend als de Ravana Ella-grot. De reden voor de ontvoering wordt gezegd dat het een wraak is voor het snijden van de neus van zijn zus door Rama (echtgenoot van Sita) en zijn broer Laxmana. Destijds werd de grot omringd door dikke bossen in het midden van de wildernis. Er wordt ook aangenomen dat de koningin van Rama in een zwembad baadde die het water van deze waterval verzamelde. Zij geloofden dat Ravana hier de Ravanahatha heeft gespeeld.

Bezoek aan Budurawagala Buddha standbeeld
De naam Buduruwagala betekent de rots met het standbeeld van Boeddha en dit is precies wat het is. De grote sculpturen van Buduruwagala stammen uit de 9e of 10e eeuw. Het centrale figuur van de groep is Lord Buddha, 51 voet (15,5 meter) van hoofd tot teen. Het standbeeld wordt aan weerszijden bijgewoond door figuren van twee '' Bodhisattvas '', elk van 40 voet in hoogte. Het wordt door een jungle gebied benaderd tot het gezicht van het Boeddha standbeeld opeens doorkomt door een donkere boog van het bos.

Overnight stay at Rosen Renaissance Hotel

DAG 11

U kunt in de ochtend genieten van het ontbijt in het hotel waar u verbleven heeft.

Bezoek aan Kataragama Sacred City
Kataragama is een bedevaartsoord die gewijd is aan het Boeddhisme, Hindoe, Moslim en inheemse Veda-mensen van Sri Lanka. Mensen uit Zuid-India komen daar ook om te bidden. De algemene omgeving van Kataragama heeft ten minste 125.000 jaar geleden bewijs gegeven van de menselijke leefomgeving. Het heeft ook bewijs gegeven van Mesolithische en Neolithische woonplaatsen. Het is één van de fantastische bestemmingen waar de meeste buitenlandse of legendes solide feit worden en zweven in wolken van wierook. Velen geloven dat King Dutugemunu hier in de 2e eeuw voor Christus een heiligdom aan Kataragama Deviyo (de ingezeten god) heeft gebouwd, maar de site werd nog langzamer geworden.

Kataragama Devalaya/Hindu Tempel
Tot de jaren 1940 waren een meerderheid van de pelgrims Tamil Hindoes uit Sri Lanka en Zuid-India die een zware padayatra of 'pelgrimstocht te voet' onderging. Sindsdien zijn de meeste pelgrims geneigd om Sinhala Boeddhisten te zijn. En de cultus van Kataragama Deviyo is het populairste onder de Sinhalese volk geworden. Een aantal legendes en mythen zijn geassocieerd met de godheid en de plaats, gedifferentieerd door religie, etnische afstamming en tijd.

Neem deel aan de ochtend Poojawa
Elke dag – ochtend 04.30 AM , middag 10.30 AM, avond 06.30 PM
Geen ochtend gebeden op zaterdag (Devalaya open om 09.00 AM)

Bekijk Stilt Fishing in Weligama
Weligama is bekend om zijn stilt-vissers, wiens unieke visserijstijl inhoudt dat hun lijnen van een baars op een stevige pool uitstrekt 20-50 meter over zee. Deze unieke manier van vissen is de inspiratie voor veel bekroonde foto’s, schilderijen en zelfs postkaarten.

Bezoek aan Rumassala
In de epic werd Hanuman naar India gestuurd om de vier geneeskrachtige kruiden door Jambavan te halen, namelijk Mritasanjeevani, Vishalyakarani, Suvarnakarani en Sandhani uit de Himalaya, om Lakshman te genezen die gewond probeerde de ontvoerde Prinses Sita te redden van de demon koning Ravana. Hanuman slaagde er niet in om deze kruiden te identificeren, waardoor hij de gehele berg omhoog bracht en naar het slagveld bracht om Lakshman te redden, maar in het proces viel er een stukje af in de plaats van de huidige Unawatuna. De naam van het dorp komt uit “Una-watuna” wat betekent “gevallen”.

Overnachting in Koggala Beach Hotel

DAG 12

U kunt in de ochtend genieten van het ontbijt in het hotel waar u verbleven heeft.

City Tour in Galle
Galle, de epische zuidelijke hoofdstad, is het kruispunt waar de klassieke Nederlandse architectuur aan een tropische omgeving voldoet, waardoor een levendige atmosfeer in schoonheid wordt ontstaan. Loop naar de Nederlandse achtervolgde straten en luister naar de krassen van houten salondeuren en let op hoe de Europese architectuur mengt met Zuid-Aziatische tradities die vandaag wereldwijd de culturele liefhebbers overstromen. De oorspronkelijke wallen en bastions die op de hoogte zijn gehouden, tonen de bewijzen van een erfgoed die meer dan 3 1/2 eeuw bewaard zijn gebleven. Loop met de klok in het fort om de 'oude poort' waar het Britse wapenschild is te zien. De oude poort die flankert is de Zwart-bastion – de oudste van alles – en de vuurtoren staat 18 voet in zijn glorie naast het Point Utretcht Bastion. Deze Nederlandse bliss is geschilderd met straten die zich verspreiden in een rechthoekig rasterpatroon dat doorgaat met huizen met Nederlandse koloniale stijlveranda's. Hop in het Dutch Hospital Shopping Complex om te worden gefascineerd door een scala aan souvenier selecties. Het is echter een realiteit waar het Nederlandse fort een werkgemeenschap blijft met zijn gebruikelijke buzz van administratieve kantoren, hof complexen, commerciële gebouwen, kerken en zuidelijke mensen die de straten van de Elysium van de architectuur Galle ontdekken!

Overnachting in Koggala Beach Hotel

DAG 13

Madhu rivier Safari
Madu River van Madu Ganga is één van de fascinerende creaties van de natuur van de zuidwestkust in Balapitiya. Madu Ganga is een lagune met honderden eilanden die een idyllische omgeving bieden voor een goed doorgebrachte vakantie en tal van authentieke traditionele instellingen. Het kan een van de laatste overgebleven gebieden van ongerepte mangrovebossen zijn in Sri Lanka.

Bezoek aan de schilpadden broederij
Kosgoda is beroemd om zijn schildpadbroederij, dat wordt beheerd door de Wildlife Protection Society of Sri Lanka. Verschillende soorten schildpadden, in het bijzonder de bedreigde havik vissen zijn hier beschermd. De meest kwetsbare van hun allen zijn hun eieren die over de kust van de stranden worden blootgelegd. Deze eieren worden door de vissers naar de broedplaatsen gebracht. Bezoekers zien de enorme tanks vol met nieuw geboren maar levendige hatchlings. Nadat ze zijn gevoed, worden de kleintjes naar de zee gebracht en vrijgegeven wanneer ze een paar dagen oud zijn.

Overnachting in Koggala Beach Hotel

DAG 14

U kunt in de ochtend genieten van het ontbijt in het hotel waar u verbleven heeft.

City tour in Colombo
De kloppende metropool Colombo, gelegen in het Westen, is niet alleen de commerciële hoofdstad van het land, maar ook de turbine die meer dan 50% van het nationale bbp van Colombo in de richting van de stedelijke ontwikkeling van Colombo uitstrekt. Rijd langs de schone straten die de kristal witte Racecursus, paarden sportclub vanaf 1893 en de Tweede Wereldoorlog, met de overvloedige kleding-, eten- en theeboutiques verzorgen. Ondertussen rijden naar Pettah en de Floating Market – een geweldige winkelervaring – of voel je de buzz de Colombo Port City – een offshore-stad – met parken, commerciële complexen en zelfs een F1-track! Ga langs Bauddhaloka Mawatha richting 'Arcade' tegenover een historische waypost, het Independence Square. Elke ontwerperboetiek, top-notch keukenuitlaat en zelfs de 'overloopvistank' hebben dit koloniale meesterwerk in een van de meest trendy winkel- en hangoutzones in Sri Lanka vernieuwd. Geniet van een gekoeld biertje bij het Dutch Hospital terwijl u door fancy ramen kijkt naar de beste mode-, sieraden- en ambachtelijke merken. Ruik de geur van wierook terwijl u naar de klokkentoren van de Gangarama tempel luistert. Of jazz door Colombo's nachtleven gevuld met nachtclubs en casino's. Als je geluk hebt ga je naar een tentoonstelling in de Bandaranaike
Memorial International Conference Hall (BMICH) voordat je je hoofd naar een opera of een speeltoestel in Nelum Pokuna draait, die je dag perfect moet kunnen maken! In de avond kan men shoppen in het stadsgedeelte.

Overnachting in OZO Colombo.

DAG 15

U kunt in de ochtend genieten van het ontbijt in het hotel waar u verbleven heeft.

Dagje shoppen in Colombo Pettah, lokale markten enz.

Overnachting in OZO Colombo.

DAG 16

Vroeg in de ochtend transfer naar het vliegveld voor de connectie met de vlucht.

DAG 17

Terug in Nederland.

 

*alle tours zijn excl. entree (zie boven entree-bedragen, prijswijzigingen voorbehouden).

*Opstapplaatsen en tijden ontvangt u na boeking

BEKIJK OOK

onze andere vliegreizen

From €1450,- p.p. (vanaf)

Noord India 15 dagen

View more

From €1650,- p.p.

Sri Lanka

View more

From

Dubai

View more

From €1275,- p.p.

Mauritius

View more

From €1725,- p.p.

Zuid-India

View more